Ахів статей
Печериці
27.08.2013 14:55
Шампиньоны можно употреблять:
сырыми в салатах;
маринованными или солеными;
фаршированными разными начинками;
запеченными в фольге или в духовке;
зажаренными в гриле (лучше всего использовать для этого крупные открытые грибы);
приготовленными также как овощи;
в...
Сситеми вирощування
27.08.2013 14:17
Фермери знають, що найбільш вдалим способом ведення бізнесу є той, який відрізняється максимальною рентабельністю, а не високою врожайністю. Сьогодні існує 5 відмінних один від одного систем вирощування печериць. Кожен з них має власні переваги недоліки.
1. На гребенях
Даний спосіб використовується...
Гриби переважили овочі
27.08.2013 14:11
Як не дивно, та цьогоріч спеціалізована виставка «Гриб Expo-2011» переважила за кількістю учасників старшу на два роки виставку «Овочі та фрукти України», яка в принципі представляла значно більшу галузь.
Останнім часом спостерігається активний ріст грибного бізнесу. За останні декілька років у...
Корисність продукту
27.08.2013 13:09
Печериці не дарма є найвідомішими і найпоширенішими грибами в світі.
Перевага цих грибів у тому, що купити їх можна цілий рік. Крім того, шампіньйони багатофункціональні - з них можна готувати салати, а також перші і другі страви, вони чудово поєднуються як з м'ясом і рибою, так і з випічкою. Одна...
Ринок грибів України. Поточна кон’юнктура та прогноз
27.08.2013 13:08
За останні 9 років простежується позитивна динаміка збільшення обсягу вітчизняного виробництва культивованих грибів. У 2009 р. було вироблено 40 тис. тонн, що у 26 разів більше від рівня 2000 року. На жаль, через брак достовірної ринкової інформації та офіційних даних щодо обсягів виробництва...
Зображено: 1 - 5 з 5