Ахів статей

Печериці

27.08.2013 14:55
Шампиньоны можно употреблять: сырыми в салатах; маринованными или солеными; фаршированными разными начинками; запеченными в фольге или в духовке; зажаренными в гриле (лучше всего использовать для этого крупные открытые грибы); приготовленными также как овощи; в...

Сситеми вирощування

27.08.2013 14:17
Фермери знають, що найбільш вдалим способом ведення бізнесу є той, який відрізняється максимальною рентабельністю, а не високою врожайністю. Сьогодні існує 5 відмінних один від одного систем вирощування печериць. Кожен з них має власні переваги недоліки. 1. На гребенях Даний спосіб використовується...

Гриби переважили овочі

27.08.2013 14:11
Як не дивно, та цьогоріч спеціалізована виставка «Гриб Expo-2011» переважила за кількістю учасників старшу на два роки виставку «Овочі та фрукти України», яка в принципі представляла значно більшу галузь. Останнім часом спостерігається активний ріст грибного бізнесу. За останні декілька років у...

Корисність продукту

27.08.2013 13:09
Печериці не дарма є найвідомішими і найпоширенішими грибами в світі. Перевага цих грибів у тому, що купити їх можна цілий рік. Крім того, шампіньйони багатофункціональні - з них можна готувати салати, а також перші і другі страви, вони чудово поєднуються як з м'ясом і рибою, так і з випічкою. Одна...

Ринок грибів України. Поточна кон’юнктура та прогноз

27.08.2013 13:08
За останні 9 років простежується позитивна динаміка збільшення обсягу вітчизняного виробництва культивованих грибів. У 2009 р. було вироблено 40 тис. тонн, що у 26 разів більше від рівня 2000 року. На жаль, через брак достовірної ринкової інформації та офіційних даних щодо обсягів виробництва...
Зображено: 1 - 5 з 5